Na 3 jaar weer een mooie processie

Na 3 jaar weer een mooie processie Op 18 juni was na 3 jaren er weer een processie in Asselt. Voor en door de gezamenlijke parochies van Asselt, Boukoul en Swalmen. Doel van de processie is het Allerheiligste in een monstrans op plechtige wijze door de straten van de parochie mee te dragen. Met vereende […]

Bijeenkomst vrijwilligers processie 2023

Onder het genot van een kopje koffie en een lekker zonnetje heeft de informatie bijeenkomst van de processie van 18 juni plaatsgevonden in de tuin van de pastorie in Swalmen. Een groot aantal van de opgegeven vrijwilligers waren aanwezig.  Zij zijn bijgepraat over o.a. de opstelling van de processie, de voorbereiding hiervan en hun bijdrage. […]

Processie 2023 gaat door

N.a.v. de oproepen in de parochies Asselt-Boukoul-Swalmen voor vrijwilligers, zijn we blij te kunnen melden dat er voldoende aanmeldingen zijn om de processie te kunnen organiseren.

Website vier.nu nodigt uit om Veertigdagentijd en Pasen bewust te beleven

Wat heeft Aswoensdag te maken met Pasen? Wat is de Veertigdagentijd eigenlijk en wanneer en wat vieren we met Palmpasen? De website www.vier.nu geeft antwoord op al deze vragen en meer.

Update gezondheid bisschop Harrie Smeets

Voor Mgr. Smeets is het momenteel een lastige fase, maar hij is dankbaar voor het gebed en vele andere blijken van steun.